Kids

Kinderen zijn puur. Hebben mooie en fijne energie. Het is de kunst als ouder of docent om dat lichtje van kinderen te laten stralen. Om onze kids zich lekker in hun vel te laten voelen, zodat ze hun eigen authentieke zelf vrijuit kunnen ontwikkelen. Dat kan het beste met een gelukkig, open en sterk hart.

Yoga is the only art to open the heart.

Sri Sathya Sai Baba

Met de wetenschap van yoga is het mogelijk om kinderen allerlei tools mee te geven die ze zelf in hun leven kunnen inzetten om hun lichtje aan te houden. Dat kan zijn met lichtmeditatie, mantra’s, affirmaties, asanas of yoga-houdingen, dans, spel, ademhalingsoefeningen of creatief bezig zijn zoals met het kleuren van mandala’s.

Tijdens de kinderyoga les

Ieder kind is anders en uniek, de kunst is om hetgeen te vinden wat bij een kind past. Als een kind zijn of haar talenten mag volgen, dan komen ze eerder bij hun dharma of levensdoel: hun eigen pad zoals het bedoeld is. En dat laat ze zich zo heerlijk gelukkig voelen!

Met kindercoaching help ik kids om meer in het moment te zijn (tussen alle drukte door). Om een beetje beter met heftige emoties om te leren gaan. Om deze lekker te verwerken zodat het hart vrij, open en sterk blijft. Hooggevoelige kinderen help ik met handige tools om beter met de energie in hen en om hen heen om te gaan. Ook heb ik echte aandacht voor de spirituele ontwikkeling van kinderen en ondersteun hen hierin. Kinderen blijken daar best veel behoefte aan te hebben, wat vaak niet zo wordt gezien. En natuurlijk help ik hen zoeken naar hun eigen talenten en krachten, zodat ze hun eigen unieke authentieke zelf kunnen worden (en dus lekker stralen!).

Ik voelde me ineens heel gelukkig…”

Emily, 9 jaar (na haar eerste meditatie-sessie)

Groepslessen Kinderyoga

De kindercoaching is individueel gericht, maar ik geef ook groepslessen kinderyoga met de elementen dans, yoga, meditatie en spel (gebaseerd op ons boekje ‘Yoga-energizers voor kinderen’ en het zelf ontwikkelde didactische materiaal). Je kunt deze voor je eigen locatie zoals school, kinderopvang of yoga school bij mij aanvragen. Kijk voor meer info op www.yoga-energizers.com.

%d bloggers like this: