Kids

Coaching voor kinderen

Life Coaching & Yoga Therapy is ook voor kinderen. Met name hoogsensitieve kinderen zijn gebaat bij de coaching-sessies waarbij het leren omgaan met energie en emoties centraal staat. Met meditatie, yoga, spel en dans leren kinderen om te verbinden met hun innerlijke kracht. Kinderen leren om zelf hun eigen energie te reguleren en komen daarmee meer in balans en vormen hun karakter. Zij leren het geluk in zichzelf vinden en hun hart openen. Kinderen worden uitgedaagd om hun eigen unieke, authentieke zelf te worden en van zichzelf te houden.

Methodieken voor docenten

Kinderen staan nog heel dichtbij De Bron en hun ware kern van liefde. Om hun lichtje te laten schijnen, heeft Janayitri tijdens het jarenlang lesgeven op de basisschool, een aantal leuke en boeiende methodieken ontwikkeld waarbij elementen van yoga en meditatie gecombineerd worden met dans en spel. Op innovatieve wijze worden kinderen uitgedaagd om te leren. Met name op het gebied van normen en waarden, het leren omgaan met emoties, het hart openen en energie leren begrijpen.

De eerste methode ‘Yoga-energizers voor kinderen’ is uitgebracht door uitgeverij Panta Rhei. Het is een vrolijk boekje waarbij ouders, begeleiders en docenten geïnspireerd worden om yoga op dynamische wijze in te zetten en de drukte van alledag te doorbreken en in het moment te leven.

Voor leraren in het basisonderwijs, begeleiders en yoga-docenten is het mogelijk om zichzelf methodisch bij te scholen in het gebruik van de Yoga-energizers met individuele coaching en de cursus ‘Yoga-energizers‘. Kijk voor meer informatie op: www.yoga-energizers.com.

‘De wereld heeft niet nog meer succesvolle mensen nodig. De wereld heeft meer vredestichters, healers, herstellers en verhalenvertellers nodig en alle mogelijke soorten liefdevolle mensen.’ Dalai Lama