Workshops & Talks

Workshops

Gezondheid & Bewustzijn: Heel je Zelf

Een dagdeel op de boerderij midden in de polder samen mediteren, yoga oefeningen doen, mindfulness, pranayama en leren over het ontwikkelen van een zelfhelende leefwijze. Een gezonde leefstijl voor lichaam, geest en ziel. Ons boek ‘Heel je Zelf’ staat centraal en we gaan samen de boodschap van symptomen leren lezen.

Het is een workshop op maat, vraag dus gerust wat mogelijk is.

Yoga class

Een Hatha-Vinyasa yoga class met heerlijke muziek, asanas, pranayama en meditaties. De lessen hebben een prettige flow en er is ook tijd voor diepgaande meditatie. Mogelijk individueel (vaak in combinatie met yoga therapie en advies voor fysieke en mentale klachten) en in een groep. Voor zorginstellingen, zoals welzijnsorganisaties, jeugdzorg, forensische zorg en gehandicaptenzorg, een aangepaste prijs. Voor vluchtelingen en ‘single moms’ gratis yoga lessen: even contacten voor meer info!

Yoga als diepgaande leefstijl: Workshops Yoga off the mat

Twee uur lang ‘Yoga off the mat’ met verassende elementen als dans, mantra’s chanten en ademhalingsoefeningen. Leer op speelse wijze de yoga leefstijl in je eigen leven integreren met Sattvische voeding en het proces van Jnana, Karma en Bhakti Yoga. Het innerlijke proces van yoga staat centraal. Ideaal voor yoga scholen om eens ‘iets anders’ aan te bieden. Dieper, meer yoga. Kom in een trans met thema’s als Shiva Cosmic Dancer, Prana Shakti, Mantras & Mudras, Energise your Life, Sattvic Food and Taming the Monkey Mind.

Workshop ´Yoga off the mat` with theme Shiva Cosmic Dancer was such an experience with Dear Janayitri. Meeting her is a gift for the heart, meditating and dancing in the same room is a true enrichment for your heart, mind, body and soul. Experiencing freedom during dancing on the rythm felt safe. After feeling free and safe it was quite easy to connect with the inner self in meditation. Feeling connected with Janayitri and the group during meditation was such a wonderful and heartwarming experience. I truly recommend to join classes and workshops with Janayitri. Such a bliss!“

Yvette (participant workshop ‘Shiva Cosmic Dancer’ at Yoga in Abcoude)
Het Yoga Dieet & Sattvische voeding

Heb je een keuken tot je beschikking? Dan komen wij een workshop ‘Koken volgens het Yoga Dieet’ geven! Je leert hoe je heel simpel de Sattvische kookstijl in je eigen keuken kunt brengen: heerlijk intuïtief koken, afgestemd op je diepe behoefte. Met lichte, natuurlijke en gezonde Sattvische voeding gaat het mediteren dieper en de yoga oefeningen gaan vloeiender. Belangrijk om het ook gewoon lekker te houden en afgestemd op de voorkeuren van jou en je gezin: iedereen is uniek en heeft zijn eigen beste voedingsstijl.

Yoga-energizers voor kinderen

Ons boekje ‘Yoga-energizers voor kinderen‘ is eigenlijk al een superfijn en compleet instrument voor docenten om yoga en meditatie in de klas te integreren of voor yoga docenten om hun les nóg leuker te maken. Als je echt ‘hooked’ bent kun je een leerzame & superleuke workshop of training voor jou en je collega’s aanvragen (of een presentatie voor ouders). En natuurlijk komen we naar de kids op school of de yoga les voor gave yoga-energizer activities! Meer info op onze website http://www.yoga-energizers.com.

Workshop Teambuilding: een gezond team

Als je zelf lekker in je vel zit, dan heeft dat positieve invloed op je team en de mensen waar je voor zorgt. Wij bieden een innovatieve workshop of teamdag op maat voor bedrijven in de zorg. We stellen gezamenlijk het programma samen met leuke en boeiende teambuildingsactiviteiten met elementen als bewegen, muziek, rollenspellen en mediteren. Het is themagericht, dus bijvoorbeeld de sfeer op de groep (residentieel), cultuur in de organisatie, zorg voor jezelf of kracht van een team. Wat er nodig is, daar spelen wij op in!

Talks

Over al deze onderwerpen is het mogelijk om een ‘talk’ aan te vragen. De focus is interactief en uiteraard met dynamische en stille oefeningen. Bewustwording, gezondheid en het geluk & liefde in jezelf vinden, staan centraal.

Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Alle workshops, talks en cursussen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels en Spaans. Prijzen zijn altijd op maat.

%d bloggers like this: