Workshops & Talks

Het is mogelijk om allemaal gave, interessante, innovatieve en bijzondere interactieve talks, workshops en cursussen aan te vragen.

Workshops en lezingen zijn op maat. Dus gewoon even contacten en dan bekijken we samen wat past en mogelijk is (in het Nederlands, Engels en Spaans)!

De thema’s:

  • Gezondheid & bewustzijn (Heel je Zelf)
  • Yoga als diepgaande leefstijl: Yoga off the mat
  • Het Yoga Dieet & Sattvische voeding
  • Yoga-energizers voor kinderen (zie meer info: http://www.yoga-energizers.com)
  • Workshop & teambuilding: Een gezond team (voor bedrijven en zorgmedewerkers)

Masterclass

Meer weten over yoga als lifestyle? Boeiende thema’s zoals ‘de monkey mind’, ‘het yoga dieet’ en ‘yoga off the mat’, gelinkt aan de klassieke kennis van yoga zijn gratis te bekijken op mijn Yoga Wisdom Vlog in de vorm van 9 korte masterclasses. In het Engels!

Online cursus

Bij het boek Heel je Zelf hoort ook een gratis online cursus (in het Nederlands). Het eerste deel ‘De taal van symptomen‘ en het tweede deel ‘Yoga off the mat’ zijn hier te zien.

Yoga Food

Naar aanleiding van ons laatste boek ‘Het Yoga Dieet‘ wat leuke gezonde kookinspiratie: Vegan & Sattvic cooking inspiration Veggie Curry & One Pot Pasta. Natuurlijk met heerlijke muziek van Dhroeh in samenwerking met Budha Building. Ons motto: eten met liefde voor jezelf en de natuur. Als je wilt, dan komen we bij je koken of dan geven we een gezonde yoga lifestyle kookworkshop 😉

%d bloggers like this: