Life Coaching

Zet jezelf op het juiste spoor

Soms dan voel je dat je even uit balans bent in het leven. Je vraagt jezelf af of je nog wel op het juiste pad zit. Je lichaam kan tekenen geven in de vorm van symptomen. De dingen gaan allemaal niet helemaal zoals je graag zou willen. Of misschien voel je jezelf wel niet gelukkig. Dan is het fijn om even hulp te krijgen van een therapeut of coach.

Met deze bijzondere en innovatieve Life Coaching voor kinderen en volwassenen krijg je hulp om jezelf weer even op het juiste spoor te zetten. Een evaluatiemoment waarbij je leert zelf-reflecteren, zodat je weer tot je eigen authentieke zelf kunt komen zonder invloed van buitenaf. Je lichtje gaat weer schijnen.

Kom tot je ware kern

Het leren lezen van symptomen of signalen uit je omgeving helpt daarbij om de boodschap van je ware zelf, je onderbewustzijn, te ontdekken. Alles gebeurt namelijk om een reden: om je terug te brengen op het pad naar de liefde en het geluk. Samen met een supergezonde Sattvische leefstijl, kom je tot je ware kern, zodat je weer vol zelfvertrouwen en geluk dat pad verder kunt bewandelen. Je komt via innerlijke vrede weer in je kracht.

Velen van ons hebben het gevoel ‘dat er iets mist’ in het leven. Deze Life Coaching helpt om je leven naar een hoger niveau te ontwikkelen, dichterbij je persoonlijk dharma.

‘Iedere ervaring die via de zintuigen binnenkomt, heeft invloed op je gezondheid’. Sri Sathya Sai Baba