Yoga Therapy

Balans tussen body, mind & soul

Yoga is zoveel meer dan alleen maar asanas op de mat. ‘Yoga’ betekent dat je in een perfecte staat van balans tussen body, mind & soul bent. Het is de weg van jezelf, door jezelf, naar jezelf. Het is een pad van zelfgenezing met een gezonde leefstijl in balans met de natuur en haar elementen.

Tijdens de Life Coaching zullen allerlei elementen uit de yoga en de veda’s aan de orde komen zoals het mediteren, asana’s, mudra’s, pranayama oefeningen, Ayurvedische kennis, de gezonde Sattvische voedingsstijl, energie therapie, het zingen van mantra’s en voor kinderen spel en dans.

Op die manier zal de levengevende energie prana in jouzelf weer helemaal in balans komen. Je zult je lichter voelen van binnen en daardoor gelukkiger en gezonder. Je zult zien dat je omgeving met je meebeweegt in die gezonde en gelukkige staat.

Zelfreflectie met Jnana, Karma & Bhakti Yoga

Yoga betekent dat je de innerlijke strijd aangaat waarbij je door zelfkennis (Jnana Yoga) negatieve patronen doorbreekt, zodat de liefde je leven in kan stromen (Karma Yoga). Dan ga je zien dat de liefde je geneest. Met controle over je innerlijke gedachtenwereld en de zintuigen. Je ontdekt dat de allesdoordringende energie prana, gewoonweg ‘liefde’ is. Je zult jezelf volledig aan de liefde gaan wijden (Bhakti Yoga). Je gedachten, woorden en acties komen op één lijn te liggen, zodat je een krachtige, liefdevolle, gelukkige en authentieke persoon wordt. Je wordt liefde, om samen te kunnen smelten met de liefde, oftewel de Hogere Energie.

Met de Brahmanda-Methode je dharma vinden

Met de unieke Brahmanda-methode komen de psychologie en de yoga samen: door middel van meditatie en allerlei yoga-oefeningen kom je weer op het pad van je persoonlijke dharma. Je hart opent en je leert om de liefde en het geluk in jezelf te vinden: de kern van je bestaan.

‘Yoga is een proces om oude patronen te vervangen, met nieuwe en meer geschikte patronen’. Sri T. Krishnamacharya