Yoga Therapie

Geluk in jezelf vinden? Hoe dan? Nou, gewoon in rust tussen je gedachten in connectie met je ware zelf. Dat geeft een ultiem en diep gevoel van ‘bliss’. Eigenlijk kan iedereen dat leren.

Ik kan je daarbij helpen, maar je kunt ook gewoon ons boek ‘Heel je Zelf‘ lezen. Thuis op de bank, in een leerproces dat je met jezelf aangaat. Eigenlijk is dat het beste. Je bent dan je eigen coach. Verander de energie in jezelf en daarmee veranderen je ervaringen, je leven en geluksgevoel. Alles is energie en met elkaar verbonden.

Soms is het fijn om wat extra hulp te krijgen met het in balans brengen van je innerlijke energie. Op die manier krijg je meer balans tussen body, mind & soul: je komt dichterbij de diepte van je ware Zelf. Met Yoga therapie geef ik je tips en oefeningen uit de vedische geschriften en Ayurvedische geneeskunst, om je sadhana (spirituele beoefening) en yoga practice meer diepgang te geven. We kunnen de mat op of mediteren, we kunnen een healing sessie doen, we kunnen op de bank hangen met een kop thee, of buiten gaan wandelen: whatever feels good for you!

Yoga is niet alleen maar die bekende oefeningen op de mat, het is een manier om geluk in jezelf te vinden en samen te smelten met een hogere vorm van liefde. Dat is voor iedereen.

Je hoeft liefde niet in een partner te vinden, je hoeft gezondheid niet in een pilletje te zoeken, je hoeft niet een verre reis te maken om je gelukkig te voelen: het zit allemaal in je. Je hoeft er alleen maar mee te leren connecten. Tussen de gedachten, net zoals tijdens het mediteren. En natuurlijk met een gezonde leefstijl en Sattvische voeding of het yoga dieet.

Ik kan je dus verder op weg helpen met allemaal bijzondere & leuke tips, maar je moet het wel zelf doen. Jij bewandelt het pad naar je eigen unieke dharma, dat kan niemand anders voor je doen! En het zal wel met vallen en opstaan gaan, want juist daar haal je innerlijke kracht uit. Het leven is een mooie leerschool om aan jezelf te werken en door je lagen heen te worstelen naar je ware zelf.

Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.

Bhagavad gita
%d bloggers like this: